Een installatiebedrijf nodig in de regio Tilburg?

Als installatiebedrijf voeren we voor u vele taken in en rondom het huis uit. We gaan het dak op, verhelpen lekkages en zorgen ervoor dat uw badkamer of keuken rechtstreeks uit een woonmagazine lijkt te komen. Ook voor verkoeling en legionellapreventie hebben we alle kennis om ervoor te zorgen dat uw wooncomfort alsmaar beter wordt.

Verwarming

De zekerheid van een aangename temperatuur in huis vraagt om een goed functionerende cv-installatie. Wij verzorgen de aanleg en installatie die past bij uw situatie en woning. Daarnaast vervangen we ook cv-ketels en radiatoren en kunnen we huidige installaties uitbreiden. Daalt de temperatuur in huis en heeft u geen warm water meer? Voor storingen zijn wij 24 uur bereikbaar. Wilt u er zeker van zijn dat de verwarming altijd naar behoren functioneert? Sluit dan bij ons een onderhoudscontract af voor periodiek onderhoud.

 

Warm aanbevolen
We hebben de keuze uit een uitgebreid aanbod en leveren topmerken als Ataq, Nefit, Remeha en Daalderop. Ook voor radiatoren bieden we topkwaliteit met merken als Radson, Jaga, Thermic en Vasco. Natuurlijk adviseren we u over de beste oplossing voor uw situatie en helpen we u bij het maken van de juiste keuze.

Een onderhoudscontract afsluiten?

Airconditioning

Airconditioning is in opmars. Logisch, want in de zomer houden we de temperatuur in huis graag aangenaam koel. Installatiebedrijf van Erve zorgt voor een perfecte aanleg van aircosystemen, zowel thuis als op kantoor. Heeft u al een airconditioning maar wilt u deze uitbreiden? Ook dat kan bij ons. Om de installatie in goede conditie te houden, is periodiek onderhoud onmisbaar. Hiervoor hebben we aantrekkelijke onderhoudscontracten. Mocht er zich (toch) een storing voordoen, dan verhelpen we die uiteraard snel. We leveren onder meer de merken Panasonic, Carrier en Mitsui.

Een vraag voor onze installateur?

Een loodgieter nodig in Tilburg?

Naast installatiewerk kunt u ons ook inschakelen voor loodgieterswerk. Of het nu gaat om onderhoud, vervanging van sanitair of de aanleg van riolering en andere afvoerkanalen: Installatiebedrijf van Erve heeft de kennis en ervaring. Geen klus is voor ons te groot, maar ook niet te klein. Van druppelende kranen, ontstoppingen en lekkages tot nieuwe leidingen in de badkamer.

Lekkage die direct verholpen moet worden?

Dak- en Zinkwerk

Regen, hagelbuien, code rood en een dik pak sneeuw: het wisselvallige klimaat van Nederland vraagt nogal wat van onze daken en goten. Wij zorgen ervoor dat u het binnen droog houdt. Wij weten de weg op het dak en kunnen uit de voeten met roeven- of felsdaken, platte daken en bitumineuze of kunststof dakbedekkingen. Voor het traditionele dak- en zinkwerk draaien we onze hand uiteraard ook niet om. Mocht u een speciale klus hebben en heeft u bijvoorbeeld een monumentaal pand? Vanzelfsprekend houden we tijdens de restauratie rekening met de eventuele eisen die Monumentenzorg stelt. Wilt u problemen met bijvoorbeeld goten en hemelwaterafvoeren voor zijn? Dan kunt u een contract afsluiten voor de periodieke schoonmaak van de dakgoten.

Een dakdekker nodig?

Badkamer- en keukenrenovatie

Bent u uitgekeken op de tegels en de oude keukenapparatuur? Is de douchebak niet meer van deze tijd? Voor badkamer- en keukenrenovatie belt u onze installateurs in Tilburg. U krijgt alle vrijheid om zelf de inrichting en het sanitair uit te kiezen en wij regelen de rest.

 

Van het slopen en verwijderen van de oude keuken of badkamer tot het aanpassen van leidingen en het aansluiten van de nieuwe apparatuur. Bij elektra- en schilderwerk schakelen we de juiste specialist voor u in. Uw voordeel: u houdt alles in de hand en heeft 1 vertrouwd aanspreekpunt. Dat werkt wel zo prettig!

Vraag een offerte aan

Legionellapreventie

De meeste bedrijven zijn ervan op de hoogte: sinds enige tijd onderwerpen waterleidingbedrijven zakelijke installaties aan een periodieke keuring om besmetting met de legionellabacterie te voorkomen. Bij deze keuringen worden met name keerkleppen en de beluchting in de waterleiding onder de loep genomen.

 

Mochten de waterleidingen niet aan alle punten voldoen, dan heeft u 2 maanden de tijd om alles in orde te maken. Installatiebedrijf van Erve zorgt ervoor dat uw installatie aan alle actuele eisen voldoet. Zo kunt u de inspecties van een waterleidingbedrijf met een gerust hart tegemoet zien.

Vragen over legionellapreventie?

De bespaarinstallateur

Zonder dat u daarvoor comfort hoeft in te leveren kunt u tegenwoordig flink bezuinigen op de energierekening. Wij bieden diverse innovatieve producten en slimme oplossingen die goed zijn voor uw portemonnee en het milieu. Denk bijvoorbeeld aan warmtepompen, zonnepanelen of een zonneboiler. Installatiebedrijf van Erve vertelt u graag meer over de mogelijkheden.

Meer weten